Sådan sletter du din Spotify-konto – det skal du vide her

433

Når vi registrerer os i en ny app, skal vi efterlade nogle af vores personlige data, og derfor er det vigtigt at vide, hvordan du sletter din personlige konto, hvis du endelig har indset, at du ikke længere vil bruge den og har besluttet at skifte til en anden musikstreaming-app. Heldigvis er det ikke svært at gøre i Spotify, men der er nogle detaljer, som alle skal kende, før de sletter deres Spotify-konto.

Det skal jeg vide, før jeg sletter min Spotify-konto

  • Du kan kun slette din Spotify-konto ved at bruge din browser og besøge Spotifys officielle websted: https://www.spotify.com/. Det er umuligt at gøre det via din mobilapp.
  • Du kan ikke slette din Spotify-konto, hvis du har et Premium-abonnement. Det er kun muligt at slette din konto, hvis du bruger en gratis version. Så du skal først opsige dit Premium-abonnement. (læs “Sådan opsiger du Spotify-abonnementet, hvis du ikke længere har brug for det”).

Sådan sletter du din Spotify-konto

  • Vælg “Jeg ønsker at lukke min konto”.
  • Hvis du er sikker på, at du ønsker at slette din konto permanent, skal du vælge den sorte “Luk konto” i venstre side for at gå videre med sletningen.
  • Der vil være endnu en proces i fem trin for at lukke din konto. Klik på den grønne knap “Luk konto” for at komme videre.
  • Kontroller, om det er den konto, du vil slette, og klik på knappen “Fortsæt”.
  • Når du har fået en advarsel om, at du mister dine følgere og playlister, skal du læse boksen, der bekræfter, at du forstår konsekvenserne, og klikke på den grønne “Fortsæt”-knap.
  • Når du har klikket på “Fortsæt” igen i de næste par trin, vil du modtage en e-mail sendt til den konto, du tilmeldte dig med, for at bekræfte, at du stadig ønsker at lukke din konto.
  • Åbn det link, du har modtaget, og klik på den sidste mulighed “Luk min konto” inden for de næste 24 timer.

Hvad sker der, når du sletter din Spotify-konto?

Når du sletter din Spotify-konto, mister du den:

  • Din gemte musik, podcasts og afspilningslister;
  • Dine følgere;
  • Dit brugernavn kan ikke bruges igen med Spotify.

Hvis du ombestemmer dig og ønsker at fortsætte med at bruge Spotify, kan du genaktivere din slettede konto ved at klikke på det samme link, som du tidligere fik tilsendt til din e-mail, og som du brugte til at lukke kontoen med.  Reaktiveringsprocessen vil tage op til 30 dage at gennemføre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here