Sådan har du flere konti på TikTok

342

I dagens verden kan du blive berømt ved hjælp af din telefon og dit eget talent. Du kan blive en blogger eller en influencer. En af de applikationer, hvor du hurtigt kan få et publikum og vise alle, hvad du kan, er TikTok. Det er en utrolig populær app blandt unge mennesker. Dens essens er, at du laver korte videoer, ofte til musik, og der deler du, hvad der går dig på eller bare laver indhold for sjov. TikTok-appen til telefoner giver dig også mulighed for at oprette flere profiler og skifte mellem dem.

Sådan tilføjer du en konto til din TikTok-app

Hvis du allerede har besluttet, at du har brug for en ekstra TikTok-konto, eller hvis en ven f.eks. beder dig om at logge på hans konto med din telefon, kan du gøre det hurtigt og nemt på to måder. For at gøre dette skal du bruge:

  • Gå til din konto, og klik derefter på dit brugernavn, i drop-down-menuen kan du skifte mellem de tilføjede konti. Under dem kan du se knappen “Tilføj konto”, klik på den og log ind på din ekstra konto eller registrer en ny konto.
  • For din anden konto skal du gå til din side og derefter klikke på knappen Menuopkald i øverste højre hjørne af appen. Rul gennem menuen til de mest dem og vælg knappen “Skift konto”. Klik på den, og derefter kan du ændre din konto til den med det røde flueben ved siden af. Der vil også være en knap nederst “Add associate” for at tilføje en ekstra

Sådan sletter du din TikTok-konto

Hvis du har besluttet, at du ikke har brug for endnu en konto, kan du altid slette den. Men vær forsigtig, for så slettes din konto og alle oplysninger om den fuldstændigt. Hvis du bare har brug for at fjerne den fra din telefon, kan du blot logge af. Hvis du også kun har brugt TikTok til at se videoer og ikke har registreret din egen konto der, sletter du bare programmet fra din telefon. Du bør også lave kopier af alle de videoer, du har downloadet, så du ikke mister dem for evigt. Hvis du stadig ønsker at slette din konto og alle oplysninger om den helt og holdent, skal du gøre det:

  • Åbn TikTok-appen, og tryk på profilknappen “Mig” nederst i højre hjørne af appen
  • Brug derefter sporpunkterne i øverste højre hjørne til at åbne menuen
  • Vælg “Administrer min konto“, og tryk derefter på “Slet konto” nederst på skærmen
  • Følg instruktionerne på skærmen, og tryk på “Slet konto” igen for at bekræfte din beslutning

Din konto vil derefter blive deaktiveret. Du får 30 dage til at genaktivere din konto. For at gøre dette skal du blot logge ind på den. Efter 30 dage vil din konto blive slettet permanent og kan ikke genoprettes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here